Wie is Yu?Wat doet Yu?Waarom Yu?Vraag het YuWerken bij Yu

Welke kwaliteit garandeert Yu?

Kwaliteit is vanzelfsprekend voor Yu. De zorg die Yu levert voldoet aan strenge kwaliteitseisen.


De zorg- en verpleegprofessionals die vanuit het Yu-netwerk actief zijn, zijn gekwalificeerd voor hun taken en stellen hoge kwaliteitseisen aan zichzelf. Yu hanteert dezelfde normen, regels en procedures met betrekking tot kwaliteit en betrouwbaarheid als elke andere traditionele zorginstelling.

Er is echter een opvallend verschil! Yu-dienstverleners zijn kleine zelfstandige ondernemers. Dus lopen ze nét even harder en hebben ze nét even meer aandacht voor uw persoonlijke situatie. Gaat er onverhoeds iets niet helemaal naar wens, dan bent u verzekerd van een kundige en onpartijdige behandeling door onze onafhankelijke klachtencommissie.

Werken aan kwaliteit

Verzorgenden en verpleegkundigen van Yu zijn verplicht zichzelf jaarlijks bij te scholen, zodat zij op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten en technieken op hun vakgebied.

Van elke Yu verpleegkundige of verzorgende zijn hun diploma's gecontroleerd en is er een "verklaring van goed gedrag" in het dossier aanwezig. Ook beschikken zij over een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en zijn zij ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.